Gazeteci Süleyman Özışık, 15 ay sonra ilk mesajını yayınladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım"dan suç duyurusunda bulunduğu Süleyman Özışık, 15 ay sonra ilk açıklamasını yaptı.
'Yeniden merhaba' başlıklı bir yazı paylaşan Özışık, "Devranın ne zaman döneceği belli olmaz. Bugüne kadar olduğu ve bugünden sonra olacağı gibi var olan sesimle ve bütün nefesimle Erdoğan’ın yanında yer almaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Süleyman Özışık, şu ifadeleri kullandı:
"Hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunda, sözlerimle, kelimelerimle, cümlelerimle kendimi savunabileceğime inancım vardı. Ama bu inanç da elimden alındı. Çünkü soruşturmaya “Gizlilik kararı” kondu.
Böyle olmamalıydı. Yaka paça çekiştirilip böyle bir kargaşanın içine atılmamalıydım. PKK’lıların ve Fetö’cülerin anıldığı “Vatana ihanet” sıfatla suçlanmamalıydım. Ben bunu hak etmedim. Bugüne kadar doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım, bugünden sonra da aynı şeyi yapacağım. Ve sendelediğim andan itibaren sırt dönen ve dahi sırtımdan vuran, fotoğraflarımı silen, telefonlarından engelleyen yapmacık eski dostlara diyeceğim şudur. Ben buradayım ve burada kalmaya devam edeceğim.
"BÜTÜN NEFESİMDE ERDOĞAN'IN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİM"
"Devranın nerede döneceği, talihin kime ne zaman güleceği belli olmaz. Bu işler Allah’ın kaderine bağlıdır. Hep söylediğim gibi…Hiçbirimiz kaderin oyununu değiştiremeyiz. Ama Allah adına kasem ederim ki ben bu oyunun kaderini bir yerde değiştireceğim. Benim dünyam yeniden rayına girecek buna bütün kalbimle inanıyorum. O güne kadar da yerimden bir milim oynamayacağım. Bugüne kadar olduğu ve bugünden sonra olacağı gibi var olan sesimle ve bütün nefesimle Erdoğan’ın yanında yer almaya devam edeceğim."
Gündem
Yayınlanma: 26 Temmuz 2022 - 12:17
Güncelleme: 26 Temmuz 2022 - 13:08
Süleyman Özışık'tan 15 ay sonra ilk mesaj
Gazeteci Süleyman Özışık, 15 ay sonra ilk mesajını paylaştı.
Gündem
26 Temmuz 2022 - 12:17
Güncelleme: 26 Temmuz 2022 - 13:08