Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü makamında silahlı saldırıya uğradı!

TAKİP ET

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü Samet Güdük, makamında kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü Samet Güdük, makamında kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Vücuduna üç kurşun isabet eden Samet Güdük hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Adana Valiliği Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e yapılan saldırının ardında alacak verecek meselesi olduğunu açıklarken "Olayın alacak verecek meselesi yüzünden 1980 Adana doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aletiyle birlikte olay akabinde yakalanmıştır." İfadelerini kullandı.

Valilikten yapılan açıklamanın tamamı şöyle: 

"Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır.  Olayın alacak verecek meselesi yüzünden 1980 Adana doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır.  Söz konusu olayla ilgili çok yönlü olarak tahkikata başlanmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Adana Büyükşehir Belediyesi, Özel Kalem Müdürü Samet Güdük’in vurulmasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Olayın, para meselesi nedeniyle gerçekleştirilmiş olma ihtimali sadece bir olasılık" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’e silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs, Adana Büyükşehir Belediyesi personeli olup, yoksulluğunu anlattığı, geçinmek için çalışmak zorunda olduğunu ilettiği, ailevi sıkıntılarını paylaştığı Başkan Zeydan Karalar tarafından işe alınan bir kişi. Saldırıya uğrayan Özel Kalem Müdür Vekilimiz Samet Güdük’e, milyonlarca liralık borç verecek mali gücünün bulunması mümkün görünmediği gibi, Samet Güdük’ün de insanlarla sorunlu şekilde mali iletişime geçecek bir kişilikte olmadığını, ilişkileri iyi, kişisel husumeti bulunmayan, temiz kalpli bir insan olduğunu, onu tanıyan herkes bilir. Olayın, saldırganın ifadesinde iddia ettiği gibi para meselesi nedeniyle gerçekleştirilmiş olma ihtimali, sadece bir olasılık olarak ortada dururken, saldırganın ifadesinin, bazı iletişim kanallarında tek gerçek gibi yer alması son derece üzücü. Güvenlik güçlerimizin tahkikatı sonucu gerçekler ortaya çıkacaktır.”

Kaynak: aykiri.com.tr