Yunus Emre Göçer'in eşi polis memurlarından ve talimat veren savcıdan şikayetçi oldu!

TAKİP ET

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdi. Yunus Emre Göçer'in eşi polis memurlarından ve talimat veren savcıdan da şikayetçi oldu. Göçer, ayrıca Somali liderinin oğlundan da şikayetçi oldu.

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’ın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un İstanbul’da karıştığı ölümlü trafik kazası gündemdeki yerini koruyor.

Mohamud, 30 Kasım Perşembe günü, Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu yönünde Yunus Emre Göçer’in kullandığı motosiklete çarptı.

Kurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, polis memurlarından ve talimat veren savcıdan şikayetçi oldu. 

"ŞİKAYETÇİ" SİFATIYLA İFADE EDERDİ

“İntihar söylemlerine ilişkin bizzat telefonla aranmadım. Hastane önüne gelen iki polis memuru orada bulunan eşimin motokurye arkadaşlarına söylemişler. Eşimin intihar etme gibi bir durumu söz konusu değildir. Bu sebeple eşimi kusurlu gösteren ve intihar ettiğine dair söylemlerde bulunan ve ihmali bulunan polis memurlarından şikayetçiyiz. Ayrıca kaza olduğu esnada talimatı veren Cumhuriyet savcısından da şikayetçiyiz. Ayrıca konsolosluk aracının kullanımına tahsisinden sorumlu kişilerin araştırılmasını talep ediyorum.”