Yüksekten düşen arkadaşını "Sabah işe gitmem lazım" diyerek terk etti!

TAKİP ET

İstanbul Sefaköy'de Afgan uyruklu bir şahıs 4.kattan düşerek yaralandı. Arkadaşı 'Benim sabah işe gitmem lazım bunun durumu ciddi' diyerek olay yerini terk etti. Olaya müdahil olan vatandaşlardan biri ise sağlık personelinin işini yapmasını çekim yaparak engelledi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde Afgan uyruklu bir şahıs, 4. kattan düşerek yaralanırken olay yerine şahsa müdahale etmek için sağlık ekipleri sevk edildi.

Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy semtinde yaşanan olayda, yaralanan şahsın arkadaşının, “Benim sabah işe gitmem lazım bunun durumu ciddi” diyerek olay yerini terk ettiği belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar olaya müdahil olurken, çekim yapmaya çalışan bir kişinin ise sağlık personelinin işini yapmasını engellemesi dikkat çekti.

İşte o görüntüler:

İstanbul Sefaköy’de Afgan uyruklu bir şahıs 4. kattan düşerek yaralandı. Arkadaşı “Benim sabah işe gitmem lazım bunun durumu ciddi” diyerek olay yerini terk etti. Olaya müdahil olan vatandaşlardan biri ise sağlık personelinin işini yapmasını çekim yaparak engelledi.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 29, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr