Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal'dan voleybolculara destek

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal'dan voleybolculara destek: "Ben şort giymelerini, özel hayatlarını falan düşünmüyorum. Bu bir pozitif değer. Tebrik ediyorum."

Yeniden Refah Partisi Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'a özel yaşamı nedeniyle gelen eleştirilere tepki göstererek, önemli olanın takımın başarısı olduğunu ifade etti.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tüm dünyaya meydan okuyarak, önemli başarılara imza attı. Daniele Santarelli'nin öğrencileri, hem VNL hem CEV'de birinciliği alarak yurda 2 kupayla döndü. Müsabakalarda büyük katkıları bulunan Ebrar Karakurt ise beğeni almak yerine bir kesimin saldırısına uğramaya başladı.

Yeniden Refah Partisi Grup Başkan Vekili Doğan Aydal da, SÖZCÜ TV'de "Karşı Karşıya" programında açıklamalarda bulunarak, gelen tepkilere karşı çıktı.

"BİR KİŞİNİN ÖZEL HAYATI ÜZERİNDEN ONU DEĞERLENDİRMEK ÇOK SAĞLIKLI DEĞİLDİR"

Aydal, "Türkiye Cumhuriyeti takımı Avrupa Şampiyonu ve Milletler Ligi şampiyonu oldu. Bunun Türkiye Cumhuriyeti için oluşturduğu çok büyük bir artı değer var. Bunu görmeyip bir kişinin özel hayatı üzerinden onu değerlendirmek çok sağlıklı değildir" dedi.

"Kim aksini söylerse söylesin ben baştan aşağı seyrederken tüylerim diken diken olmadı desem yalan söylerim" diyen Aydal, "Önemli olan bayan mayan, şort giydi bunu düşünmüyorsunuz ki. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ekibi dünyaya meydan okuyor. Esas olan bakış açısı böyle olsa herkes rahatlayacak. O onların özel hayatı. Türkiye'de deniz kıyılarını kapatamıyorsanız, insanların okullarda bu sporları kanunla yasaklı değilse olaya bir kişinin kıyafeti üzerinden değil, olayın dünya üzerinde oluşturduğu poizitif değerden bakmalarını arzu ederim. Tebrik ediyorum çok da memnun olduğum bir şey. Vargas'ı bilen bilir. Dünya yıldızıdır. Ali Koç'u da tebrik etmek lazım böyle birini kazandırdı diye" ifadelerini kullandı.