İşçilere verilen yemekten fare çıktı!

TAKİP ET

Sakarya'da bir fabrika çalışanlarının yemeğinden çıkan şey yok artık dedirtti. Çalışanın et sandığı lokması fare çıktı...

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir ilaç firmasında fabrika çalışanları öğle yemeği için yemekhaneye giderek yemek firmasının hazırladığı yemekleri tepsilerine alıp masalarına yerleşti.

Medyabar'ın haberine göre yemekte verilen yoğurtlu ıspanak yemeğini yiyen bir işçi kaşığı ağzına götürdüğünde lokmasının et parçası olduğunu zannetti.  Lokmasını çiğneyen işçi, çiğnedikçe ağzında büyüyen eti tükürünce yediğinin bir fare olduğunu anladı. İşçi ve yanındaki arkadaşları duruma tepki gösterince yemekhane karıştı.

İddiaya göre fabrika yöneticileri olayla ilgili dışarıya herhangi bir bilgi, fotoğraf ya da görüntü çıkmaması için sert uyarılarda bulunsa da yaklaşık 4 yıldır hizmet veren yemek şirketiyle ilgili daha önce de bazı şikâyetlerinin olduğu öğrenilen işçiler bu uyarıları ciddiye almadı. Fabrikaya bu durumun daha önce bildirildiği fakat firmanın bunu dikkate almadığı öne sürüldü.