Verdiği kilolarla dikkat çeken CZN Burak, 8 yıl önceki halini paylaştı: Yıllar içerisindeki değişimi dikkat çekti

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde safra kesesinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı hastaneye yatan CZN Burak, 2015 yılından itibaren değişimini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken fenomen ismin önceki hali hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Yemek videolarıyla dünya genelinde tanınan CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, 2015 yılından bu yana sosyal medya üzerinden değişimini takipçileriyle paylaşıyor. 8 yıllık süreç içindeki değişimi şaşırtıcı bir şekilde gözler önüne seren CZN Burak, son zamanlarda hızlı bir kilo kaybı yaşadığıyla dikkat çekmişti. Fenomen, geçtiğimiz günlerde babası tarafından dolandırıldığını iddia etmiş ve zorlu bir dönemden geçtiğini açıklamıştı.

2015 YILINDAN BU YANA DEĞİŞİMİNİ PAYLAŞTI

İlk tanındığı zamanlardan itibaren yaşadığı değişimi sık sık paylaşan CZN Burak, kilolu haliyle bugünkü halini karşılaştırarak, "2015 / 2023 Sizce değişmiş miyim? Yorumlarınızı bekliyorum." şeklinde takipçilerine sorular sormuştu.

 

Ayrıca, safra kesesi sorunları nedeniyle hastaneye yatmış olan CZN Burak, hastane yatağında bir video çekerek takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Fenomen, "Nazar. Çok şükür iyiyim, biraz safra kesemde rahatsızlık yaşadım. Hepinizi seviyorum." sözleriyle sevenlerine güvence vermişti. CZN Burak'ın sağlık sorunuyla ilgili paylaşımı üzerine, takipçileri geçmiş olsun mesajları göndermişti.