Vatandaştan şoke eden sözler! Kanal İstanbul çevresindeki arazilerimiz Araplara satıldı

TAKİP ET

Sokak röportajında mikrofon uzatılan bir vatandaş, seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini söyledi, gerekçe olarak ise "Murat Kurum benim arsalarımı gasp etti" dedi.

31 Mart yerel seçimlerin yaklaşması ile sokak röportajları hareketlenmeye başladı.

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'un Kanal İstanbul çevresindeki arazilerini ‘Yeşil alan yapacağız’ diyerek aldığını ve daha sonrasında ise o arazilerin Araplara satıldığı iddiasında bulundu.

"Öteki Görüş" isimli Youtube kanalı, İstanbul'da vatandaşlara "Oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" diye sordu.

Mikrofon uzatılan bir vatandaş, oyunu Ekrem İmamoğlu'na vereceğini söyledi.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaşadığını söyleyen vatandaş, "Çünkü Murat Kurum benim arsalarımı gasp etti. 'Kanal İstanbul yapacağım' dedi, Kanal İstanbul da yapmadı. Her dediği yalan olduğu, benim arsalar da havaya uçtuğu için İmamoğlu diyorum" diye konuştu.

"BİZİM ARSALAR ARAPLARA SATILACAK"

Kurum'un Kanal İstabnul projesi çevresindeki arsalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğu dönemde 'yeşil alan yapacağım' diyerek arsalarını aldığını öne süren vatandaş, "Bizim arsaları Araplara satacaklar. Bunu da Murat Kurum yapıyor. Bizden Murat Kurum'a oy yok" dedi.

Röportajın tamamı

@otekigorus "Murat Kurum Benim Arsalarımı Gasp Etti!" #sokakröportajı #MuratKurum #seçim #İmamoğlu #seçimanketi #reels2024 #kesfetteyizz #kesfetteyim #kesfeteduselim ♬ Öteki Görüş - orijinal ses - Öteki Görüş

Kaynak: aykiri.com.tr