Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cülerden yeni senaryo: "Meriç nehrinin ortasında kaldık, boğuluyoruz"

TAKİP ET

FETÖ'cülerden yeni senaryo: "Meriç nehrinin ortasında kaldık, boğuluyoruz" diye video çekip uluslararası medyaya servis ettiler.

Türkiye'den Yunanistan’a kaçmaya çalışan iki FETÖ üyeleri, sınır hattında yer alan Meriç Nehri'nden bir video paylaştı. Şahıslar, "Türk askeri bize ateş ediyor. Hangi tarafa gideceğimizi bilemiyoruz" diyerek Türk askerlerini hedef aldı.

Yasa dışı yollardan Türkiye’den Yunanistan’a geçmeye çalışan FETÖ üyeleri, Meriç Nehri'nde boğulma tehlikesi geçirdiğini öne sürdü. Bir yandan nehrin içerisinde bekleyip bir yandan da o anları kayıt alan şahıslar "Hem Yunan askeri hem Türk askeri bize ateş ediyor. Hangi tarafa gideceğimizi bilemiyoruz. Her iki tarafta sıkıyor. Mağduruz. Aynı gün içinde üç kere iade edildik" diyerek uluslararası medyaya servis etti.

O anları kaydeden şahıs "Arkadaşlar bizi duyur musunuz bilmiyorum. Meriç’in ortasında kaldık. Kadın arkadaş boğuldu. Onu kurtarmaya çalışırken diğer arkadaş boğuldu. Hem Yunan askeri hem Türk askeri bize ateş ediyor. Hangi tarafa gideceğimizi bilemiyoruz. Her iki tarafta sıkıyor. Mağduruz. Aynı gün içinde üç kere iade edildik. Bizim sesimizi duyan olacak mı?" ifadeleri kullandı.

Video kısa süre içerisinde birçok FETÖ'cü hesap tarafından dolaşıma sokuldu.