Turhan Çömez: "Meral Akşener İçişleri Bakanına elindeki bilgileri iletti, Bakan Yerlikaya dehşete düştü"

TAKİP ET

Flash TV'de katıldığı yayında konuşan İYİ Partili Çömez: "Akşener İçişleri Bakanı ile defalarca görüştü, elindeki bilgileri iletti, Bakan Yerlikaya dehşete düştü." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bazı polislerin otelleri olduğu ve bu otellerde yetiştirme yurdundan alınan genç kızların zorla çalıştırıldığına ilişkin açıklamaları ülke gündemine bomba gibi düştü.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç dün gazetecilere yaptığı açıklamada bu iddiaları “çok ciddi” olarak niteleyerek, Akşener’in bildiklerini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile paylaşması gerektiğini ifade etmişti. İYİ Partili Turhan Çömez ise Akşener’in bilgileri Yerlikaya ile paylaştığını ve Yerlikaya’nın “dehşete düştüğünü” ifade etti.

Flash TV’de katıldığı yayında konuşan Çömez “Sayın Akşener, elindeki bütün belgeleri Yerlikaya’ya ulaştırdı. Konudan Cumhurbaşkanlığı’nın da bilgisi var. İçişleri Bakanlığı gelen bilgiler ışığında büyük bir dehşete düştüğünü de ifade etti. Gerekli adımlar atıldı, önümüzdeki günlerde kamuoyu bilgi edinecek” dedi.