Tekel bayisi saldırısında öldürülen Batuhan Bayındır'ın ailesi şikayetini geri çekti

TAKİP ET

İstanbul'daki tekel bayisi saldırısında öldürülen Batuhan Bayındır'ın ailesi 3 milyon TL karşılığında şikayetini geri çekti.

Geçtiğimiz aylarda Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayine gelen şüpheliler, tekel bayisinde bulunan üç kişiye saldırmıştı.

TV100'den Rojda Altıntaş'ın haberine göre konuyla ilgili dava devam ederken olayda hayatını kaybedenlerden Yunus Emre Erzen'in avukatı, Bahadır Bayındır'ın ailesinin 3 milyon TL karşılığında şikâyetini geri çektiğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Tekel bayisindeki üç kişiyi tehdit eden saldırganlar, yanlarında getirdikleri silahlarla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen, Yusuf Erzen'e kurşun yağdırıp kaçmış, Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

O dönemde sosyal medyada büyük ses getiren olayla ilgili olarak Murat Özer, Servet Özer, Tarık Özer ve Azat Özer ve şahısların kaçmasına yardımcı olan 5 kişi tutuklananarak cezaevine gönderilmişti.

Türkiye bu infazı konuşmuştu. Esenyurt tekel bayi saldırısında öldürülen 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın ailesi 3 milyon lira karşılığında şikayetini geri çekti. @Av_KBS ile özel haberimiz pic.twitter.com/xGqhvOqpAO

— Rojda Altintaş (@rojdaaltintas) December 1, 2023