Tartışma konusu olan Farah Zeynep Abdullah'ın başrolündeki Aşk-ı Memnu konulu 'Bihter'den ilk fragman

TAKİP ET

Prime Video'nun yaklaşan yerli yapımı "Bihter"den ilk fragman paylaşıldı. Filmin başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi gibi ünlü isimler bulunuyor.

1920'lerde geçen bu filmde, Boran Kuzum'un yanı sıra, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin ve Mert İnce gibi isimler bulunuyor. Ayrıca, Ebru Özkan ve Tilbe Saran gibi konuk oyuncular da kadroda yer alıyor.

Film, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper'in üstlendiği, senaryosunu ise Merve Göntem'in yazdığı bir yapım. Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Cemal Okan üstleniyor.

HİKAYE NASIL?

"Bihter" adlı yapının hikayesi, Firdevs Hanım'ın küçük kızı Bihter'in yaşamını merkeze alır. Bihter, annesinin geçmişteki hataları ve sonuçları nedeniyle eleştiriye maruz kalan bir hayat sürmektedir. Kendi yaşamının parlaklığını yitirmiş olmasına rağmen, zengin bir adam olan Adnan Bey'in evlenme teklifini kabul eder. Bu kararı, annesinin gölgesinden kurtulmak ve yeni bir başlangıç yapma arzusuyla alır. Bihter, varlıklı bir İstanbul beyefendisi olan Adnan Bey ile evlenir ve onunla birlikte lüks bir yalıda yaşamaya başlar.

 

Adnan Bey'in kızı Nihal, babasının Bihter ile evlenme kararına saygı duymaya çalışsa da, annesinin anısının ve kendi unutulma endişesinin onu derinden üzdüğünü hissetmektedir. Bu duygusal karmaşanın içinde, Bihter, aşkı arzulamak ve sevgi görmek isteğiyle yalıya geldiğinde, yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışır.