Sokak röportajında 'Mutlu musun' diye soru soran muhabir hiç beklemediği bir cevap aldı: "Eski karateciyim, boğazını delerim"

TAKİP ET

Sokak röportajında konuşan bir kişi, kendisine "Mutlu musunuz?" sorusunun yöneltilmesi üzerine tepki gösterdi. Vatandaş, "Sana ne, dengesiz misin?" şeklinde cevap verdi ve ardından muhabiri tehdit etti, "Eski bir karateciyim. Boğazını delerim delerim." dedi.

Sokak röportajı yapan "Mor Mikrofon" isimli Youtube kanalının muhabiri, sokakta oturan bir vatandaşa mikrofon uzatarak "Mutlu musunuz?" diye soru yöneltti. Soruyu duyan vatandaş hiç beklenmedik şekilde aşırı sinirlenerek muhabiri tehtit etti.

Muhabirin "Mutlu musunuz" sorusu sonrası vatandaş şunları söyledi:

"Sana ne. Ben de sana soruyorum. Dengesiz misin? Hesapsız kitapsız mısın? Sana ne benim geçim kaynaklarımdan."

Muhabir, "Sorarım ve konuşmam dersin, üslubunuza bakar mısınız?" diye karşılık verince, vatandaş şunları söyledi:

"Çok kötü. Ben bu adamı rahatsız etmem ya, edemem. Bu adam burada oturmuş bir şeyler bakıyor. Benim örfüm adetim buna müsaade etmez. Sen de beni burada rahatsız etmezsin. 6 yaşındaki çocuğum bile yapmaz ya. Biraz medeni davranın."

Sonrasında, muhabiri "Ben senin kadar medeni olmayan bir insan görmedim." diyerek eleştirirken, "Eski bir karateciyim. Boğazını delerim delerim." sözleriyle tehdit etti.