Sokak röportajında konuşan vatandaşın söyledikleri tepki çekti: "Deprem açık saçık giyinenler yüzünden oldu"

TAKİP ET

Sokak röportajında konuşan vatandaş, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin açık giyinenler yüzünden olduğunu öne sürdü. Adamın kışkırtıcı konuşmaları muhabirin ve çevredeki vatandaşların tepkisini çekti.

Halk Mikrofonu kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan bir kişinin açık giyinenleri karşı hedef gösteren konuşması muhabiri sinirlendirdi. Vatandaşın konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Vatandaş ile arasında tartışma çıkan muhabir tarikatlardan örnek verince sinirlenen adam, "Açık saçık gezenlere sorun. Deprem niye oldu" dedi. Bunun üzerine etraftaki kalabalık tepki gösterdi. Muhabir bu ifadelere, "Küçücük bebekler enkaz altında kaldı. Açık saçıklıkla ne alakası var?.Bebeğin saçı açık diye mi öldü orada" cevabını verdi.

Adamın saçı açık kadınlara yönelik sözleri üzerine çevredeki vatandaşlar "Erkekler de kapatsın o zaman" dedi. Vatandaş erkeklerin kapanmasına gerek olmadığını savununca kalabalık "Niye bacaklarınız açık geziyorsunuz" dedi. Söylenene sinirlenen vatandaş, muhabire dönerek, 'Kadınlar etek giyemez" demesi üzerine muhabir, "Bana bunun hesabını Allah sorabilir, sen soramazsın. Sen Allah değilsin, tövbe haşa! Çocuklarda evlendirilemez ona da tepki verin o zaman' diyerek tepki gösterdi.

Sokak röportajında konuşan vatandaşın söyledikleri tepki çekti: "Deprem açık saçık giyinenler yüzünden oldu."

— Aykırı (@aykiricomtr) December 20, 2023