Sokak röportajında konuşan vatandaş: "Bizim paramızla bize seçim yaptırımı yapıyorlar"

TAKİP ET

Sokak röportajında konuşan vatandaştan dikkat çeken çıkış,"25 yıldır İstanbul'u yönettin trafiğini çözemedin de 5 yılda Ekrem İmamoğlu'nun çözmesini bekliyorsun." dedi.

'KanalDünya' isimli Youtube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan bir vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü içinden geçenleri tek tek söyledi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşın nabzı yoklanya devam ediyor. İstanbul'da gerçekleştirilen röportajda CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti adayı Murat Kurum'un yarıştığı istanbul için konuşan vatandaş "25 yıldır İstanbul'u yönettin trafiğini çözemedin de 5 yılda Ekrem İmamoğlu'nun çözmesini bekliyorsun 5 yıl sonra da bir daha biz çözecez diyordun." diye konuştu.

"BİZİM PARAMIZLA BİZE SEÇİM YAPTIRIMI YAPIYORLAR"

Aklımızla dalga geçiyorlar diyen vatandaş "Devletin bütün imkanlarını kullanarak seçime gireceksin, belediye başkanına hiçbir şey yapmayacaksın sonra da kalkacaksın belediye başkanını eleştireceksin. diye konuşan vatandaş sözlerine "Bizim paramızla bize seçim yatırımı yapıyorlar" dedi.

AK PARTİLİLERE TEPKİ

Konumaşmasına devam eden vatandaş AK partililerin kendilerinden başkasını müslüman görmediğini söyleyen vatandaş "Hz Tayyi efendimiz dediğinde birisi de çıkıp Estağfurullah haşa demiyorlar."

İşyte o görüntüler:

Vatandaştan dikkat çeken sözler: "25 yıldır İstanbul'u yönettin trafiğini çözemedin de 5 yılda Ekrem İmamoğlu'nun çözmesini bekliyorsun. 5 yıl sonra da bir daha 'Biz çözeceğiz' diyorsun. Bizim aklımızla dalga geçiyorlar dalga."

— Aykırı (@aykiricomtr) January 16, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr