Akbil basmayan yolcuyla tartışan şoför sinir krizi geçirdi

TAKİP ET

İstanbul'da bir metrobüs şoförü akbil basmayan yolcuyu uyardığı halde yolcunun akbil basmaması üzerine sinirlendi. Şoföre yolcular tepki göstermesi sonrası sinilerine hakim olamayan şoför "Beni niye savunmuyorsunuz" diyerek bağırdı.

İstanbul’da bir otobüs şoförü akbil basmayan yolcuyu uyardığı halde yolcunun akbil basmaması üzerine sinirlendi. Şoföre yolcular tepki gösterince şoför de sinirlerine hakim olamadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"BENİ NİYE SAVUNMUYORSUNUZ?"

Mecidiyeköy yönüne giden bir otobüsün şoförü bir yolcuyu akbil basması için uyardı. Uyarıları dikkate almayan yolcuya tepki gösteren şoför otobüsteki diğer yolcular tarafından tepki görünce sinirlerine hakim olamadı. Şoför yolculara, “Beni neden savunmuyorsunuz? kameralar kayıt ediyor, şu arabada kaç kişisiniz niye savunmuyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi. 

Yolcuların sakinleştirmeye çalıştırdığı şoföre tepki göstermeye devam eden bir yolcuya diğer yolcular “Araç kullanıyorlar lüften!” diye uyarıda bulundu.

İşte o görüntüler:
 

ŞOFÖR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Otobüse akbil basmadan binen yolcuyu uyardığı için otobüstekiler şoföre tepki gösterdi. Şoför de yaşananlar karşısında sinirlerine hakim olamadı “Beni niye savunmuyorsunuz!”

— Aykırı (@aykiricomtr) February 7, 2024

Kaynak: aykırı.com.tr