Sedat Peker yeni videolar mı paylaşacak? Oğlundan tripod ve kameralı paylaşım
BAE'de bulunan Sedat Peker, dün akşam saatlerinde kendisine yönelik gönderileri beğenerek hesabında paylaştı. Peker'in videolarını çeken oğlu Celal Han Peker ise tripod ve kamerayla paylaşım yaptı. Sedat Peker'in yeni videolar yayınlayacağı öne sürülüyor.
Geçtiğimiz yıl yayınladığı videolarla Türkiye gündemini sarsan Sedat Peker ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.
BAE'de bulunan ve internet yasağı uygulanan Peker, dün akşam saatlerinde Twitter hesabından, kendisiyle ilgili gönderileri paylaştı.
"TİK TAK, TİK TAK…"
Ayrıca, Sedat Peker’in ‘basın danışmanı’ olduğu iddia edilen ve Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur da, zamanın giderek yaklaştığını ifade eden "Tik tak, tik tak…" ifadesini kullanarak kutlama emojisinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.
KAMERA VE TRİPOD PAYLAŞIMI
Peker'in videolarını çeken oğlu Celal Han Peker ise babası, kendisi, cep telefonu ve tripodun olduğu bir fotoğraf paylaştı.