Seda Akgül'den Acun Ilıcalı hakkında bomba iddialar: "Kimse TV'de program yaparak kanal alamaz"

TAKİP ET

Uzun yıllar ekran önünde olan ve son olarak Acun Ilıcalı'nın kanalında çalışan Seda Akgül'den bomba iddialar: -Adnan Oktar'ın yanına girdikten sonra aniden zenginleşti. -Yıllardır program yapıyorum ama bırakın kanal alacak parayı yazlık zor aldım.

Televizyoncu Seda Akgül, Enver Aysever'in YouTube kanalında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. 

Akgül, son olarak Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ve TV 8,5'ta programlar yapmıştı.

ADNAN OKTAR GRUBU İLE TANIŞMASI

Akgül, Acun Ilıcalı'nın üniversite yıllarında Adnan Oktar cemaati ile tanıştığını ve onlarına arasına girdikten sonra aniden zenginleştiğini söyledi.

Öncesinde geçim zorlukları çekerek okula geldiğini, Oktar grubu ile tanışmasından sonra lüks araçla okula geldiğini ileri süren Akgül'ün yaşanan sürece dikkat çekti.

ACUN ILICALI NASIL KANAL ALDI

Seda Akgül, Acun Ilıcalı'nın raytingi tutan programlar yaparak kanal sahibi olabilmesinin de mümkün olmayacağını iddia etti. Ekran önünde çok defa rayting rekorları kıran programlar yaptığını belirten Akgül, bunların birçoğunun yurtdışına da satıldığını ifade etti.

Akgül şunları söyledi:

"Asıl mesele bu Ben Show TV'de çalışırken tabii sıradan bir çalışan o zaman, dışarıda dış yapımda çalışıyordum. Görevim Fena değildi Ama küçük paralara çalışıyorduk yani Reha Muhtar'ın acı var mı acı dediği küçük İBO'nun Hüly Avşar'ın kucağına oturtulduğu dönem reyting açısından öyleydi.

Yani o günleri hatırlayalım o dönemde Acun Ilıcalı muhabir. Şimdi Türkiye'de bu kadar büyük bir yükselişe çok nadir siyasetsiz olmaz. Muhabirlikten böyle para kazanılmaz.

Bençok iyi paralar kazandım yapımcıdan İyi para kazandığım da oldu Mehmet Ali Erbil benim milyon katımı kazanmıştır ve düzenli kazanmıştır. Şimdi Esra Ceyhan çok kazandı şu an Müge Anlı paraya para demiyor ama kimse kanal kuramaz.

Şimdi diyorlar ki 'Acun paraları biriktirdi kanal kurdu' Ya bir YouTube Kanalı kaç lira yatırım istiyor koca bir ana yayın kanalını satın almak en basitinden 50 milyon dolar. 

Hangi muhabir 50 milyon dolar biriktirebilir gözünüzü seveyim. 

Majör ana akım kanallarda çok reytingli programlar sunmuş kadınım. Biz niye biriktiremedik. Benim sunduğum Kısmetse olur da Yunanistan'a İspanya'ya Amerika'ya satıldı e nerede ya hani kanal alamıyorum.

Hatta binalarını satıyor yapımcılar. Yani biraz daha böyle bir gerçekçi olabilir miyiz. Birinin yüzü daha sevimli, saçlarını daha doğal tonda boyayabilir diye... Acun saçını da boyar, dededir de işte ne bileyim... Acun kimi korur? Hangi Şürekasını korur? Onun saatine göre onunla atari oynayanı, onunla ha diyince seyahate gidebileni, ona tabi olanı, ona biat edeni, biat ettiğinde de kestirip atar. Yani erkek egemen...

Çok zalim. Yani bir insan doğruları söyledi diye, ki ben onun yüzünden yani kız itirafçı bağlandı, normal Seda olsa Star TV'deki günlerim olsa bin kat daha zor sorardım. Bin kat daha haberci kimliğimle sorardım. Ben orada aman itirafçısın, aferin sana falan diye kıza davranıyorum. Orada bile kendimin gereğinden fazla yumuşak olduğunu düşünüyorum.

Kız diyor ki, "Benim eski arkadaşım 16 yıldır Adnan Hoca müridi." Bak bunu anlatayım, ilk eşi Seda, şu an TV 8.5'in başında. En son ben ayrıldığımda ilk eşiyle gayet mütevazi, arabasız, yayan bir üniversite hayatları varken birden Adnan hoca ile tanıştıktan sonra lüks bir Alman arabasıyla okula gidip gelmeye başlıyor. Bütün görgü tanıklarını bul okullarından öğreneceksin. Seda başını kapıyor, kız arkadaşı... O dönem evli değiller, hemen kapanıyor ama altlarına Alman arabası çekilmiş para yönünden refaha kavuşmuş bir vaziyette...

Acun'un sıkıntılı bir çocukluğu var, ailesi maalesef bir kazada vefat ediyor. Zavallı bir çocuk, kendi başına ne kadar yaşayabiliyorsa o kadar ilerliyor bir anda. Onun zenginleşmesi üniversiteden başlıyor. Şu anda kimse kimsenin altına son model Alman arabası çekmiyor. Ondan itibaren de nedense şansı yaver gidiyor. Hiçbirimizin gitmedi, onun mu gitti?

Bu kadar çoluk çocuk araştırılıyor. Polatlar, şunlar bunlar araştırılıyor neden büyük başlara dokunulmuyor? Hepimiz merak ediyoruz, neden ifadeler alınmıyor?

Futbol takımları, tekneler, sayısız araçlar, eşsiz saatler falan... Yani bu olmaz böyle bir zenginlik yok, FED Turner mısın ya? Sen yani CNN İnternational, Fox İnternational işte CNBC Entertainment falan uluslararası bilmem nelerin mi sahibisin? Ne ara oldu, kaç tane böyle zengin var? Vergi sıralamasında kaçıncı, neden bankada param yok diye o zaman röportaj veriyor? Daha doğrusu, neden bu kanıtlanmış her şeye rağmen bir ifadeye çağrılmıyor? 

O Dilan Polatlar maşa bak, onlar suçlu ama aptallıkları şurada; Biraz zekaları olsa parayı İsviçre'ye gömüp Karayiplerde yerler. Burada saçlarına dolamazlar. Yani bunları birileri kullanmış, posa diye atmış. İçişleri Bakanlığı da önümüze bizim adalet duygumuz ve vicdanımızı tatmin etmek için bakın size kimleri yakaladım diye getiriyor.

Bizim istediğimiz bunlar değil pınarın başı, kaynaklar. Şimdi bak Mehmet Ali Erbil diyor ki, 'Acun bana iş verdirmiyor 10 senedir, ekmeğimle oynuyor.' Sadece Acun değil o hiçbir yerde iş bulamaz artık. Hem kendisini müptezel alışkanlıklarından diyelim, artık halk sevmiyor hem de öyle olmasa bile Acun onu reddetti ya, Kanal D'de de iş bulamaz. Demirören ile Acun ilişkisi...

Biliyorsun eskiden kanalların bağımsız sahipleri vardı. Şimdi klik. Bir yer seni kabul etmiyorsa hiçbir yer etmez kardeşim. Çünkü sen onların istediği o ilkokul mezunlarına maruz kalıp hiçbir bilgi sunulmadan, kahvede oturur gibi realite olmadan, insanı düşünmekten alıkoyan o saçma sapan programların içerisinde sürüklenmek istedikleri yerden uzaklaştırırsın. senin gibi biri benim gibi biri değil mi?"

ACUN ILICALI'DAN İTİRAF

Adnan Oktar'ın "Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik" diyerek anlattığı televizyon programcısı Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı geldi.

Gazeteci Enver Aysever'in programında katılan Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu:

"19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem. Bir dönem görüşmüşlüğüm oldu. 35 sene önce. 1 buçuk 2 yıl. Sonra ayrıldım."