Savcının odasından paylaşım yapan avukat

TAKİP ET

Savcı odasından 'Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim' paylaşım yapan avukat ve odanın sahibi terör savcısı hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Barosu'na üye olan Avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi'nde terör savcısının odasında çektiği fotoğrafı "Ben asla kaybetmem, ya kazanırım ya da öğrenirim" notuyla paylaştı. Daha sonra avukat ve odanın sahibi olan terör savcısı hakkında soruşturma başlatıldı. 

“BEN ASLA KAYBETMEM”

Gerçek Gündem’den Furkan Karabay’ın haberine göre Tekışık Hukuk ve Danışmanlık Kurucu Avukatı Buket Nurşah Tekışık, Instagram hesabından bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

İstanbul Barosu’na üye olan Avukat Tekışık, çektiği fotoğrafları paylaşırken “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” notunu düştüğü görüldü. Tekışık, fotoğrafların gündeme gelmesinin ardından Instagram hesabını askıya aldı.

Adliye kaynaklarından edinildiği belirtilen bilgilere göre, Tekışık’ın fotoğraf çekildiği oda bir terör savcısına aitti.

Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğrafın çekildiği odanın sahibi olan terör savcısı hakkında idari soruşturma başlattı.

DUBAİ'DEN FOTOĞRAFLAR PAYLAŞMIŞ

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın sosyal medya hesabında lüks araçları satın aldığı görüntüleri paylaştığı ortaya çıktı.

Avukatın ayrıca Dubai'den sık sık fotoğraflar paylaştığı görüldü. Herkese açık olan paylaşımlarda Tekışık'ın aşırı lüks yaşantısı dikkat çekti.

Terör savcısının odasında fotoğraf çektirip "Ben asla kaybetmem” diyen Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın Mercedes ve BMW marka araçları hediye olarak aldığı, sık sık Dubai'ye gittiği ortaya çıktı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 14, 2023