RTÜK'ten Kızıl Goncalar açıklaması!

TAKİP ET

RTÜK, ilk bölümüyle gündem olan Kızıl Goncalar hakkında açıklama yaptı!

RTÜK, ilk bölümüyle gündem olan Kızıl Goncalar hakkında açıklama yaptı: “Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir” sözleri yer aldı. 

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini üstlendiği 'Kızıl Goncalar' dizisi, dün akşam itibariyle Fox TV ekranlarında seyircilerle buluştu.

İlk bölümüyle gündem olan diziyle ilgili RTÜK açıklama yaptı: "FOX’ta yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri geçirildi.

RTÜK BAŞKANI'NIN PAYLAŞIMI

KUR’AN KURSU SAHNESİ DE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

 

Dizi, bir sahnede akşam kursunda yaşanan olayla dikkat çekiyor. Kur'an okuyan çocuklardan biri, "Cüneyt efendi geldi" diyerek ayağa kalkınca, çocuklardan sorumlu Kur'an hocası, "Sen nasıl Kur'an'ı bölerseniz, nasıl sadakallahülazim demeden kalkıyorsun" diyerek çocuğa tokat atıyor.

Sahnenin devamında, "Geçin yerinize! Size ne Cüneyt efendiden, size ne! Akranınız mı o sizin, terbiyesizler, ahlaksızlar! Hepiniz kardeşinizin günahının affı için yüzer amenerrasulü okuyorsunuz. Bu sırada dışarı çıkmak da, dışarı gitmek de, abdest tazelemek de yok!" sözleriyle çocuklara bağırıyor.