Polisten kaçıp zorla bir eve giren şahıs serbest bırakıldı

TAKİP ET

19 yaşındaki M.C.A., iddia edilen cinsel istismar olayının ardından gözaltına alındı. Doktor muayenesi için hastaneye götürülen şüpheli, kaçmayı başardı. Vatandaşların müdahalesi sonucu yakalanan M.C.A'nın 42 suç kaydı olduğu tespit edildi. Emniyet işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na götürülen şüpheli, "cinsel taciz" suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan H.D. ise serbest bırakıldı.

Şüpheli M.C.A, gözaltındaki işlemlerin ardından doktor raporu alınması için polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kelepçeleri çözüldükten sonra doktorla yalnız bırakılan şüpheli, buradan kaçmayı başardı.

Kaçtıktan sonra hastanenin karşısındaki bir eve zorla giren M.C.A, vatandaşların müdahalesi sonucu pencereden atlamaya çalışırken bir kişi tarafından sopayla darp edildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan M.C.A'nın 42 suç kaydı olduğu belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

M.C.A'ya savcılıkça "cinsel taciz" suçundan ifadesi alındı ve sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheliyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan H.D. ise emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olay sonrası M.C.A serbest bırakılarak olaya dair bir video yayınladı. Yayınlanan videoda “ olayın görüldüğü gibi olmadığını kendisinin suçsuz olduğunu” ileri sürdü.

Polisten kaçıp, tacizci denilerek darp edilen genç serbest bırakıldı. Çektiği video ile yaşananlara tepki gösterdi.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 26, 2023

Kaynaklar: Habertürk, Haberler.com, Aykiri.com.tr