Özgür Özel: "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum"

TAKİP ET

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in Fatih Camisi'ndeki cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel daha sonra Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki belediye binasında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de bir araya geldi.

 

"İSTANBULLULARI İMAMOĞLUNA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM"

Görüşmesinin sona ermesinin ardından konuşan Özgür Özel, "5 yıl önce bu binaya devir teslim nöbeti için gelmiştik. Güçlükle alınan mazbatadan sonra ben buranın balkonunda Ekrem başkanının o kalabalığın içinde yaklaşımını izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım.

O günden bu güne kendisine verilen her bir desteği hakeden bir çalışkanlık ve başarı öyküsüyle karşımızda. Biz İstanbul'u ona emanet ettik çok iyi baktı. İstanbul'u seven herkesi Ekrem Başkan'a emanet ediyoruz. Yolu açık olsun. İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum." dedi.

ÖZEL'DEN İSTANBULLULARA ÇAĞRI

İmamoğlu'ndan sonra konuşan Özgür Özel ise, "Parti Meclisi'nde İBB Başkanlığı için Ekrem Başkan'ın sırası gelip adaylar içinde harf sırasıyla İstanbul'a gelindiğinde üzerindeki müzakereler kesilmeyen, alkışlarla tamamlandı" ifadelerini kullandı.

İstanbullulara çağrı yapan Özel, şunları ifade etti: "Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm İstanbulluların bu kez şöyle bir oy kullanacaklarına inanıyorum; geçen sefer 31 Mart'ta İstanbul'da israf bitsin diye, İstanbul'a bir başka el değsin diye ve Beylikdüzü'ndeki bir büyük başarı hikayesi bütün İstanbul'a yansısın diye oy kullandılar. Ben şimdi İstanbul'u seven, dürüst yürekleri bir kez daha bir hakkı teslim edeceklerine yürekten inanıyorum."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum."

— Aykırı (@aykiricomtr) December 15, 2023