Özgür Özel Filistin'e gidiyor

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Atatürk'ün Hacıbektaş'a Gelişinin 104. Yılı Programı" sırasında yaptığı konuşmada Gazze'de yaşanan insanlık dramına değindi. Özel konuşmasında Filistin'e gideceğini açıkladı.

Hacıbektaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 104. Yılı Programı’na katıl Özgür Özel, Gazze'de yaşananlara dikkat çekti.

Özel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı, partimizin üçüncü Genel Başkanı Karaoğlan Bülent Ecevit’in yaklaştığı gibi, Deniz Gezmiş’le arkadaşlarının yaklaştığı gibi Filistin davası bizim davamızdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye ve İsrail arasındaki ticari işbirliğine değinen Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Bir yandan çıkıp Filistin için güzel sözler söylemek, timsah gözyaşları dökmek, sonra size yakın, çevrenize yakın, ailenize yakın kişilerin gemileriyle halen daha ticaret yapmak samimiyet değildir. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, samimiysen ben önümüzdeki günlerde Filistin’e gidiyorum. Cesaretin varsa bizimle olursun” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
"Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, samimiysen ben önümüzdeki günlerde Filistin’e gidiyorum. Cesaretin varsa bizimle olursun.”

— Aykırı (@aykiricomtr) December 23, 2023