Özgür Özel'den Meral Akşener'e "İş birliği" mesajı

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özel, DİSK tarafından "Vergide Adalet, Gelirde Adalet" talebiyle düzenlenen yürüyüşe destek oldu. Soruları yanıtlayan Özel, muhalefetteki iş birliği sürecine dair "Ben Sayın Akşener ile Özgür Özel'in yapacağı müzakereden İYİ Parti'nin, CHP'nin, muhalefetin ve tüm Türkiye'nin kazançlı çıkacağını düşünürüm" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) tarafından düzenlenen "Vergide Adalet, Gelirde Adalet" yürüyüşüne destek verdi. Özel, yürüyüş sırasında soruları yanıtlarken muhalefet partileri arasındaki iş birliği konusuna değindi.

Özel, önümüzdeki günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yapılacak müzakerenin, İYİ Parti, CHP ve genel anlamda muhalefetin yanı sıra Türkiye'nin de kazançlı çıkacağına inandığını ifade etti. "Sayın Akşener ile Özgür Özel'in yapacağı müzakereden İYİ Parti'nin, CHP'nin, muhalefetin ve tüm Türkiye'nin kazançlı çıkacağını düşünürüm" diyerek muhalefet partileri arasındaki potansiyel iş birliğine olumlu yaklaştıklarını belirtti.