Ortaklık kavgasında dükkanı bastı!

TAKİP ET

Bungalov işletmesinin ortaklarından olan bir kadın, diğer ortaklarıyla yaşadığı anlaşmazlık sonrası ortalığı birbirine kattı. Kadın ortağının dükkanını basıp bira şişelerini etrafa fırlatırken polisin olaya müdahale etmekte yaşadığı zorluk güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yer alan bir dükkan, 2023 Kasım ayında ortaklar arasında yaşanan anlaşmazlık olayı neticesinde adeta savaş alanına döndü.

Sapanca'da bungalov işletmeciliği yapmak üzere ortaklık kuran bir grup arasında zaman içerisinde sorunlar yaşanmaya başladı. İddiaya göre, polis memuru H.G.'nin işletmeye ortak olan eşi S.G., ortaklardan E.Y. ve M.S.'nin işletmedeki ortaklıktan ayrılmasını sağladı. Ardından S.G., diğer ortak U.S.'nin de ortaklıktan çekilmesini talep etti.

Ancak, talep reddedildiği için S.G., Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan U.S.'nin dükkanına giderek olay çıkardı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının işletme içerisinde bulunan bira şişelerini birer birer yere fırlattığı anlar kaydedildi. Olaya müdahale etmeye çalışan polis ve çevredeki vatandaşların ise güçlük çektiği görüldü.

S.G.'nin saldırısı sonrasında dükkan sahibi U.S., yaşananlar hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte savcılığa başvuruda bulundu.

Olayla ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Sakarya'da bungalov işletmesinin ortağı olan bir kadın, diğer ortaklarla yaşadığı anlaşmazlık sonrası dükkan basarak ortalığı savaş alanına çevirdi.
Kadın, eline geçirdiği şişeleri etrafa fırlatırken polisin olaya müdahale etmekte yaşadığı güçlük güvenlik kameralarına yansıdı.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 2, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr