Onur Şener'in O Ses Türkiye'de Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı

TAKİP ET

Ankara'da mekan çıkışı öldürülen müzisyen Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Ankara'daki 'istek parça' cinayeti, Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Çayyolu'nda bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'i öldürdü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, hayatını kaybeden Onur Şener'in Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

O SES TÜRKİYE'DE HADİSE İLE DÜET

Son olarak, katledilen Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şener, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı.

O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, ünlü şarkıcı ile düet yapmıştı. Hadise Onur Şener'in sahnede sesini duyunca hayran kalmıştı.

HALUK LEVENT: KATİLLERDEN İKİSİ ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NDA MÜFETTİŞ

Sanatçı Haluk Levent, müzisyen Onur Şen’i öldüren kişilerin kimliklerini ve hangi kamu kuruluşunda çalıştıklarını paylaştı. 

Levent, Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğunu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu kaydetti.

Levent yaptığı paylaşımda, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar :(” dedi.

Onur Şener O Ses Türkiye Hadise düet