Ömer Baba'dan Polat Alemdar'a Zehir Zemberek Sözler!

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi'nin "Ömer Baba"sı: "Ben Necati Şaşmaz'a neden saygı duyayım."

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi yıllar önce bitmesine rağmen sosyal medyada hala en çok konuşulan, üzerine yorumlar yapılan ve videolar hazırlanan yapımların başında geliyor.

Kim Seslendirdi YouTube kanalı da bu meseleye farklı bir açıdan yaklaşarak, Sedat Tulumdaş'ın moderatörlüğünde dizinin hayatta olan oyuncularıyla röportajlar yapıyor.

Bu röportajların en dikkat çekenlerinden biri de Ömer Baba karakteriyle hafızalara kazınan Emin Olcay röportajı oldu. Emin Olcay ile beraber, dizide Elif Eylül'ün annesini oynayan Hayat Olcay ve Cerrahpaşalı Çetin karakterini oynayan Emrah Olcay da bu röportajda yer aldı.

Kurtlar Vadisi sürecinde, Osman Sınav döneminin her açıdan çok başarılı olduğunu dile getiren Emin Olcay, dizinin Pana Film'e geçmesinden sonra her anlamda kalitenin düştüğünü ve başta kendileri olmak üzere diğer oyuncuların da sıkıntı yaşadığını ifade etti. Emin Olcay, dönem dönem diziden çıkarılması için Osman Wöber aracılığıyla yapımcılara haber gönderdiğini ama hiçbir şekilde kaale alınmadığını söylerken; "Senaryoda benim repliklerimi yazan Ömer Lütfi Mete vefat edince beni bu diziden çıkarın dedim. Çünkü onun vefatından sonra bir süre Necati'nin babası (Abdülkadir Şaşmaz) yazdı replikleri, daha sonra kimse yazmamaya başladı. Ben de bu dizide artık yerimin olmadığını anlayınca çıkmak istedim" şeklinde konuştu.

Ben Necati'ye Niye Saygı Duyayım!

Dizide oğlunu oynayan Necati Şaşmaz'ın vefasızlığından dert yanan Emin Olcay, hastanede yattığı süre zarfında Necati Şaşmaz'ın kendisini hiç aramadığını, ziyarete gelmediğini ifade etti. Dizi süresince bir sürü sıkıntıya katlandığını da ifade ederken "Biz mesleğimize saygıdan katlandık, yoksa ben Necati'ye niye saygı duyayım!" şeklinde konuşarak sitemini dile getirdi.