Noodlelar ne kadar sağlıklı?

TAKİP ET

Mikroobik kullanıcı adlı içerik üreticisi sosyal medya üzerinden yemekleri ve çeşitli ürünleri mikroskop altında inceliyor. Yakın zamanda ise noodleyi incelediği bir video paylaştı izleyenler gördükleri karşısında şaşırdı.

Mikroobik kullanıcı adlı içerik üreticisi tarafından paylaşılan videoda özellikle gençlerin sıkça tükettiği hazır noodlelar mikroskop altına alındı. 

"Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre noodle tüketenlerde metabolik sendrom’a yakalananların enerji kontrolünü sağlayamadığını dolayısıyla kişide yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi durumlar baş gösterdiği belirtildi. Bu sorunlar ise şeker hastalığı ve kalp hastalıklarını tetikliyor." Notulya paylaştığı videoda hazır noodleyi ve yanında gelen yağı inceledi. 

Yakından bakıldığında ise çok da iç açıcı bir görüntüsü olmayan hazır noodle izleyenleri gördükleri karşısında şaşırttı. 

İşte o anlar;

@microobicc Mikroskopta noodle inceliyoruz ???? Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre noodle tüketenlerde metabolik sendrom’a yakalananların enerji kontrolünü sağlayamadığını dolayısıyla kişide yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi durumlar baş gösterdiği belirtildi. Bu sorunlar ise şeker hastalığı ve kalp hastalıklarını tetikliyor. #mikroskop #noodle ♬ orijinal ses - MicrooBicc