Nez Demir, Dilan Polat'ın kayınpederinin görüntülerini yayınladı!

TAKİP ET

Bir dönem Dilan Polat ile ortaklığı olan ve yakın arkadaşı olduğu bilinen fenomen isim Nez Demir, eski eniştesinin ortaya attığı iddialar sonrası Engin Polat'ın babası Sezgin Polat'ın kavga görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı.

Lüks yaşam tarzı ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla bilinen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat, kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu ile birlikte 12 kişiyle birlikte tutuklandı. Polat davasının ardından, eski iş ortağı Nez Demir'in mal varlığına da el konuldu.

Nez Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut, geçtiğimiz gün bir televizyon programına katılarak Dilan Polat ve Nez Demir'in kavgasının sahte olduğu iddiasını ortaya atmıştı. Buna karşılık güzellik merkezi sahibi Nez Demir, eski eniştesi Ömer Turgut ile kavga ettiği anları gösteren görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz gün fenomenleri ifşa eden Alp Kılınç hakkında da açıklamalar yapan Nez Demir, Sezgin Polat ve eski eniştesinin kavga ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayarak altına: "Eski enişte şirkette usulsüzlük varsa neden üstüne almak istedin?" notunu düştü.

İşte o görüntüler:

Bir dönem Dilan Polat'ın ortağı olan Nez Demir, eski eniştesi ve Dilan Polat'ın kayınbabası Sezgin Polat'ın ortaya attığı iddialar sonrası geçmişte kavga ettikleri görüntüleri paylaştı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 1, 2023