Müge Anlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya Müge Akdağ katıldığı programda ortaya çıktı!

TAKİP ET

Müge Anlı'nın ilk evliliğinden dünyaya gelen ve gözlerden uzak büyüttüğü hukuk öğrencisi kızı Lidya'nın geçen aylarda "Aileler Yarışıyor" isimli programa katıldığı ortaya çıktı.

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında programlar sunan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Müge Anlı'nın, Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Lidya Müge Akdağ'ın Ramazan ayında arkadaşlarıyla "Aileler Yarışıyor" programına katıldığı ortaya çıktı.

Koç Üniversitesi'nde hukuk bölümünde eğitim alan Lidya Müge Akdağ, ailesiyle birlikte sessiz ve gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Ancak geçen Ramazan ayında, Asuman Krause'nin sunduğu "Aileler Yarışıyor" programında, arkadaşlarıyla birlikte "Kunaryalar" adını verdikleri takımı temsil ederek yarıştı.

Arkadaşlarıyla "Kunaryalar" adını verdikleri takımla yarışmaya katılan Lidya Müge Akdağ, sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

2 KERE EVLENMİŞLERDİ

Müge Anlı ve gazeteci Burhan Akdağ, 1993 yılında nikâh masasına oturmuş 2002 yılında kızları Lidya'yı kucaklarına almıştı. Bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan Anlı ve Akdağ, 2008 yılında boşandı.

İkili boşandıktan sonra yeniden bir araya gelerek tekrar evlendi. Ancak çift bu sefer de Anlı'nın şiddet iddiasıyla bitti.