Mourinho eski öğrencisini Fenerbahçe'ye getiriyor!

TAKİP ET

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, transferlerde de flaş isimleri getirmeyi planlıyor. Transfer görüşmelerinde Mourinho ile elini güçlendiren Sarı-Lacivertli kulüp, Real Madrid'in yıldızını renklerine bağlamak için harekete geçti.

Sezonun sona ermesiyle Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına başladı. Yaz transfer dönemini hareketli geçirecek olan Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik direktörü Mourinho'nun en az 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat oyuncusu ve 1 forvet transferi yapacağı konuşuluyor.

Sarı-lacivertlilerde bu gelişmeler sonrası İspanyol basını Elgodigital, Mourinho, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren eski öğrencisi Nacho Fernandez'i istedi.

Yıldız futbolcu için Portekizli hocanın transferde bizzat devreye gireceği ve İspanyol futbolcuyu ikna etmek için görüşmelerde bulunacağı da ifade edildi.

Savunmanın her bölgesinde oynayabilen Nacho Fernandez, İspanya'nın EURO 2024 kadrosunda yer alıyor. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, transfer kararını EURO 2024'ten sonra verecek.

Nacho Fernandez bu sezon Real Madrid formasıyla 45 karşılaşmada görev aldı.

Madrid ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.