Montella'nın Arda Güler konusunda kafası karışık!

TAKİP ET

İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olması A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın sağ kanatta tercih yapmasını zorlaştırıyor. Sağ kanatta Arda'yı oynatması beklenen Montella'nın Arda Güler'in 11'de yer alıp almayacağına dair sorulan soruya, "Onunla da başlayabiliriz ama hamle olarak da onu düşünüyoruz, şu anda karar aşamasındayız" dedi.

EURO 2024 F Grubu'nda 18 Haziran'da Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler sorusuna verdiği yanıt kafaları karıştırdı.

İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı nedeniyle sağ kanatta kimin oynayacağı belirsizliğini korurken Real Madrid'in ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler'in EURO 2024'te ilk maçımızda il 11'de başlaması bekleniyor. Bu konuda açıklamalarda bulunan Montella, "Onunla da başlayabiliriz ama hamle olarak da onu düşünüyoruz, şu anda karar aşamasındayız" diyerek Arda konusunda kesin kararını vermediğini belirtti.

Montella "Dürüst olmak gerekirse Arda son maçta iyi bir performans gösterdi. Arda'nın tamamiyle isteklerimizi algılaması gerekiyor. Arzumuz var, onunla da başlayabiliriz. Ama hamle olarak da onu düşünüyoruz, şu anda karar aşamasındayız" dedi.