Milli Voleybolcunun İngilizce röportajından ilginç anlar: "Gurur duymak neydi?"

TAKİP ET

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın Almanya'ya 3-2 yenildiği maçın ardından röportaj veren oyuncumuz Efe Mandıracı, İngilizce röportaj sırasında "Gurur duymak" ifadesinin İngilizcesini unutunca takım arkadaşına sordu ve ortaya bu renkli görüntüler çıktı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki son maçında Almanya’ya 3-2 mağlup oldu.

Japonya'nın Fukuoka bölgesindeki Kitakyushu kentinde oynanan mücadelede rakibi Almanya'ya 3-2 yenilen A Milli Takım, Milletler Ligi'nde çıktığı 8 karşılaşmada 7. mağlubiyetini yaşadı.

Filenin Efeleri, ligde ilk iki haftada elde ettiği 5 puanla 15. sırada yer aldı.

Rekor kırıldı

Öte yandan Almanya mücadelesinin 2. seti Türkiye'nin 44-42 üstünlüğü tamamlanırken, Milletler Ligi'nin set sayısı rekoru da kırıldı.

Önceki rekor 41-43'lük set sayısıyla 2023'te oynanan Arjantin-ABD maçına aitti.

Sıradaki maçlar Slovenya'da oynanacak

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin üçüncü ve son haftasında 18-23 Haziran 2024 tarihlerinde müsabakalarını Slovenya’nın Ljubljana şehrinde oynayacak.

"Abi 'Gurur duymak' neydi?"

Öte yandan maçtan sonra ilginç bir an yaşandı. A Milli Erkek Voleybol Takımımızın Almanya'ya 3-2 yenildiği maçın ardından röportaj veren oyuncumuz Efe Mandıracı, İngilizce röportaj sırasında "Gurur duymak" ifadesinin İngilizcesini unutunca takım arkadaşına "Abi 'Gurur duymak' neydi?' diye sordu ve ortaya bu renkli görüntüler çıktı.