MHP'nin 3 ilçe teşkilatı kapatıldı, Bahçeli'nin danışmanı disipline sevk edildi!

TAKİP ET

Yerel seçimlere kısa bir süre kala MHP'nin Adana'daki üç ilçe teşkilatı parti disiplinini ihlal ettikleri gerekçesiyle kapatıldı. Aynı zamanda Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü görevinden alınarak disipline sevk edildi.

Adana'da MHP'nin Karaisalı, Saimbeyli, ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları, ilgili teşkilatların yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergiledikleri gerekçesiyle kapatıldığı açıklandı.

Aynı sebeple Devlet Bahçelinin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışması Hüseyin Sözlü görevden alınarak, partinin merkez disiplin kuruluna sevk edildi.

Kararı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, şu ifadeleri kullandı: 

"Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."

Kaynak: aykiri.com.tr