Mehmet Ali Erbil, Nevide Çiçek ilişkisini yalanlayınca Çiçek'ten açıklama geldi

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile görüntülenmişti. Erbil, Nevide Çiçek ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlarken Çiçek'ten konuya ilişkin açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Tarabya'da yer alan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takılan Erbil yanında kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülenmişti.

Erbil, gazetecileri görünce el sallamış, Nasya ise panikleyerek 2019 yılında aşk yaşadığı Erbil'e ne yapacağını sordu. Sevgilisine seslenen Erbil, "Magazin geldi. Kaçma!" diyerek güldü. Araca binen ikili oradan ayrılmıştı.

Eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülenmesinin ardından "Çift yeniden barıştı mı?" soruları gündeme gelirken Mehmet Ali Erbil, 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile görüntülenmişti. Erbil ise Nevide Çiçek ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çiçek, “Döneli 6 saat olmuş Kıbrıs’tan, beni direkt engelliyorsun... Ödül gecesi az mı peşimden koşmadın? Biriyle konuştuğum için ‘Ayrılacaksın’ diye başımı yedin” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz günlerde görüntülendiği 22 yaşındaki Nevide Çiçek: "Döneli 6 saat olmuş Kıbrıs’tan, beni direkt engelliyorsun... Ödül gecesi az mı peşimden koşmadın."

— Aykırı (@aykiricomtr) December 6, 2023