Mehmet Ali Erbil, kendisinden 44 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi

TAKİP ET

66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, 44 yaş küçük yeni sevgilisini elleriyle beslerken objektiflere yakalandı. Nevide Çiçek'in, Zahide Yetiş'in programına katılarak "Lütfen bana sevdiğim adamı bulun" diye çağrıda bulunduğu ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş, ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti.

Çift aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştiri alsa da Erbil, sevgilisine hem tektaş yüzük hem de spor araba hediye etmişti. Ancak nikah masasına oturması beklenen çift, ilişkiyi yürütmeyi başaramamış, Gülseren Ceylan ile ünlü şovmen ayrıldıklarını açıklamışlardı.

Gülseren Ceylan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ayrılık kararını duyurmuş, açıklamasında, "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Erbil ise yaptığı açıklamada Ceylan'ı doğrulamış, "Gülseren ile ayrıldığım doğru. Zaten son zamanlarda istekleri bitmiyordu. Ev, araba, pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin lira değerinde tek taş yüzüğü de aldı. Kendisi sürekli 'Ben onurlu bir kadınım kimseden bir şey almam' demesine rağmen giderken yüzüğü istedim vermedi. Her şeyini toplayıp gitti. Barışmam söz konusu değil" demişti.

Bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde Tarabya'da yer alan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takılan Erbil yanında kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülendi.

Erbil, gazetecileri görünce el sallamış, Nasya ise panikleyerek 2019 yılında aşk yaşadığı Erbil'e ne yapacağını sordu. Sevgilisine seslenen Erbil, "Magazin geldi. Kaçma!" diyerek güldü. Araca binen ikili oradan ayrılmıştı.

Eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülenmesinin ardından "Çift yeniden barıştı mı?" soruları gündeme gelirken bu kez Mehmet Ali Erbil önceki akşam 22 yaşındaki Nevide Çiçek'le görüntülendi.

Nevide Çiçek’in ise bir ay önce Zahide Yetiş’in programına katıldığı ortaya çıktı. Çiçek'in programda söylediği "Lütfen bana sevdiğim adamı bulun." sözleri gündem oldu.

66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, 44 yaş küçük yeni sevgilisini elleriyle beslerken objektiflere yakalandı. Nevide Çiçek'in, Zahide Yetiş'in programına katılarak "Lütfen bana sevdiğim adamı bulun" diye çağrıda bulunduğu ortaya çıktı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 2, 2023