Marmaray'da bulunan birçok yolcunun, kadınların videosunu çektiği iddia edilen şahıs vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi

TAKİP ET

Marmaray ve metroda kadınları cep telefonuyla görüntülediği öne sürülen iki kişi diğer yolcular tarafından dövüldü.

Bostancı Metro istasyonunda yaşanan olayda, bir yolcunun 13 yaşındaki bir çocuğun videosunu çektiği iddiasıyla çevredekilerin tepkisiyle karşılaşıldı. Olayın ardından metrodaki diğer yolcular, şüphelinin telefonunu alarak içinde çocuğa ait videolar olduğunu tespit etti. Metro kapıları açıldıktan sonra arbede yaşandı ve şüpheliye bir yumruk atıldı.

Daha sonra şüpheliyi polise teslim etmek için yakaladılar, ancak maalesef onu elinden kaçırmayı başardılar. Bu anlar, çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Diğer bir olay ise Zeytinburnu istasyonunda dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi karşısında oturan kadınların fotoğraflarını ve videolarını çekiyordu ve bu durumu fark eden yolcular saldırmaya başladı. Görüntülerde, Marmaray'da bulunan birçok yolcunun, kadınların videosunu çektiği öne sürülen kişiye saldırdığı görüldü.