Maltepe'de alışveriş merkezinde intihar!

TAKİP ET

Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde (AVM) yaşanan bir olay, tüm gözleri üzerine çekti. Bir kişi, AVM'nin 3. katından atlayarak intihar etti.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Piazza AVM'de şok edici bir olay yaşandı. Alışveriş merkezinin üçüncü katında bir adam, korkulukları geçip aşağıya atlayarak intihar etti.

Çevredeki vatandaşlar olay anını kamera ile kayıt altına alırken o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Olayla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Kişinin kimliği veya neden böyle bir eylemde bulunduğuna dair bir açıklama yapılmadı. Kişinin sağlık durumu hakkında da henüz bir açıklama yapılmazken yetkililerden konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor.

Olaya tanık olanlar ise intihar anına ilişkin detayları paylaştı.

Bir görgü tanığı, "15 dakika orada konuştu. 15 bin lira borcu için çıkmış, altta tekstil mağazaları var ve battaniye ya da çarşaf gerilebilirdi. Güvenlik nerede, polisler nerede? Yazıklar olsun, insanın kıymeti asla yok" ifadelerini kullandı

Tanığa, "15 bin lira için mi kendine öldürdü?" sorusu gelince, "Vazgeçmişti, iki genç müdahale edince korktu ve eli boşa düştü" dedi.

Bir başka görgü tanığı ise, "En kötüsü o kadar tekstil dükkanı var ama sağlam bir battaniye gibi bir şey geremedi kimse. En azından hızını yavaşlatırdı" sözlerini kullandı.

HASSAS İÇERİKTİR!
İstanbul’daki AVM’de bunalıma giren bir vatandaş 3.kattan aşağıya sarktı. Olaya bilinçsizce müdahale eden iki kişinin de etkisiyle aşağıya düştü. Görgü tanığı bir vatandaş, “15 bin TL borcu için çıkmış, tam ikna olmuştu ki müdahaleyle düştü.” iddiasında bulundu.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 28, 2023

HASTANEYE KALDIRILDI

İntihar girişiminde bulunan şahsın olay sırasında yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bilgisine ulaşıldı.