Mahkeme, Cem Karaca filmi için kararını verdi

TAKİP ET

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmin çekilmemesi için Karaca'nın dördüncü eşi İlkim Karaca dava açmıştı. Mahkeme bu talebi reddetti.

Usta sanatçı Cem Karaca'nın hayatını anlatacak olan "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminin çekilmemesi için dördüncü eşi İlkim Karaca dava açmıştı. Mahkeme, talebi reddetti.

Ağustos ayında film ile ilgili tüm video, fotoğraf, fragman ve film kaydı gibi görsel ve işitsel kayıtların yayınlanmasını önlemeye yönelik açılan durdurma kararı talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca tarafından yapılan film, sanatçının hayatının sürgün kaldığı Almanya’dan Türkiye’ye dönüşüne kadar olan dönemini anlatıyor.

Cem Karaca'nın müzikal mirasını ve kişisel hikâyesini yeni nesle taşıma misyonunu taşıyan film 25 Ocak'ta vizyona girecek.

Filmde Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırırken Fikret Kuşkan, Karaca'nın babası Mehmet Karaca'ya hayat veriyor. Yasemin Yalçın ise Anne Toto Karaca'yı rolünü üstleniyor. Filmde ayrıca; Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Buçe Buse Kahraman, Kubilay Tuncer,  Alper Saldıran rol aldı.