Kuşlarını görünce üstünü başını parçalayan Survivor Manav Aydın'ın son hali dikkat çekti!

TAKİP ET

TV8'in en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'ın unutulmaz ismi Manav Aydın, son hali ile görenleri şaşkına çevirdi.

Survivor All Star yarışmacıları her gün Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Eski yarışmacılar yeniden gündeme gelirken ve hazır Survivor bu kadar gündemdeyken, merak edilen isimlerden bir tanesi de Aydın Gülşen oldu. 2010 sezonunda dikkat çeken isimlerden olan ve Manav Aydın lakabıyla tanınan eski Survivor yarışmacısının son hali dikkat çekti.

ACUN ILICALI İLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor, her yıl yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkıyor.  Yarışmacıların oldukça zorlu günler geçirdiği bu yarışmaya katılan Aydın Gülşen ise o döneme resmen damga vurmuştu. Farklı tarzı ve iletişimi ile göz önünde olmasının yanı sıra performansı ile de çok konuşuluyordu. 2010 senesinde yarışmada yer alan Gülşen, yarışma bitince Acun Ilıcalı ile çalışmaya başladı.

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflarıyla Aydın Gülşen, eski görünümünden neredeyse eser bırakmayacak bir değişim geçirdiğini gösterdi. İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1962 yılında doğan Gülşen'in bu değişimi, takipçileri tarafından büyük bir ilgi ve hayranlıkla karşılandı. Takipçileri, "Aydın Ağabey, bu yeni hal sana çok yakışmış", "Sen bir efsane Aydın Ağabey", "Karizman hala yerinde" şeklinde yorum yaptılar.

İşte o görüntüler: