Kürşat Zorlu açıkladı: Ümit Dikbayır kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

TAKİP ET

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti binasında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Zorlu, Meral Akşener'in yakınlarının hesaplarını incelettiği iddia edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu.

Akşener'den istifalar sonrası ilk açıklama: Seçilirken bir sorununuz yoktu

DİKBAYIR KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

“İstifalar nedeniyle İYİ Parti’ye haksızca bir yön çizilmeye çalışıldığını görüyoruz. Eleştirilere açığız ancak iş, gerçek dışı beyan ve iftiralar olursa bu başka bir şey. Partiden istifa ediyorsanız, vekillikten de istifa edin. Ümit Dikbayır bugün tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir”

 

Meral Akşener'in Fuhuş oteli olan polis müdürleri var sözleri sonrası Bakan Tunç'tan açıklama: Savcılıkla paylaşılmalı

"GENEL BAŞKANIMIZ DETAYLARI ALİ YERLİKAYA'YA VERDİ"
Zorlu, Meral Akşener'in otelinde fuhuş yaptıran eski emniyet müdürleri hakkındaki açıklamasıyla ilgili bir soruya, "Genel Başkanımız uzun yıllardır politikada ve bu ülkede içişleri bakanlığı yaptı. Genel Başkanımızın görüşlerinin iyi takip edilmesini tavsiye ediyorum. Genel Başkanımız konuyla ilgili bilgi ve detayları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile paylaşmıştır. Bu konuyu sonuçlandırma konusundaki kararlılığı noktasında partimiz adına Sayın Yerlikaya'ya teşekkürlerimizi sunuyorum" diye yanıt verdi.