Kurdukları ses sistemleriyle komşularını çıldırtma noktasına getirdiler

TAKİP ET

Komşularını çıldırtma noktasına getirdiler. Evleri kurdukları ses sistemleri ile tiz sesler çıkartıp konutu terk ediyorlardı, polis bile şaştı kaldı.

Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel ses düzenekleriyle komşularını rahatsız etti. Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, gürültüden kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri sökerek iki kardeş hakkında adli işlem başlattı.

Olay, Güngören Akıncılar Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın 4. katında bulunan bir dairede meydana geldi. Erdal ve Emrah Yıldız kardeşler, yaşadıkları evin her odasına ayrı bir ses düzeneği kurdu. Bazı odalarda hoparlörle müzik çalan kardeşler, odanın birinin tavanına motorlu özel bir ses düzeneği kurdu. Yıldız Kardeşler, bu düzenekleri tatil günlerinde ve akşam saatlerinde açmayı tercih etti. Olayın yaşandığı binada daire satın alanlar çareyi evlerini satılığa çıkarmakta buldu. Binada oturanların ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Evde kimsenin olmaması nedeniyle ekipler, çilingirle açılan daireye girdiklerinde, çalışan ses sistemleriyle karşılaştılar.

MOTORLU SES SİSTEMİ GİZLENMİŞ

Ekipler, incelemeler sonucunda 3 adet hoparlörlü ses sistemi ve tavana gizlenmiş motorlu ses sistemini ortaya çıkararak söktü ve delilleri muhafaza altına aldı. Şüphelilere yönelik "Huzur ve sükunu bozmak" suçundan adli işlem başlatıldı. Önceki günlerde, yan binada ikamet eden iki kişinin, Yıldız kardeşlerin evinden kaynaklanan gürültü nedeniyle şikayette bulundukları öğrenildi. İki taraf arasında yaşanan tartışmanın ardından Yıldız kardeşlerin, keserle saldırdığı iki gencin yaralanarak şikayetçi oldukları belirlendi.

İşte polis ekiplerinin eve girdiği ve düzenlekleri inceledi o görünyüler. 

Komşularını çıldırtma noktasına getirdiler. Evleri kurdukları ses sistemleri ile tiz sesler çıkartıp konutu terk ediyorlardı, polis bile şaştı kaldı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 3, 2023