Kızılcık Şerbeti dizisindeki 'Alkolsüz Kolonya' bir yatırımcı tarafından satışa sunuldu!

TAKİP ET

Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Pembe karakterinin kullandığı ve tartışmaları beraberinde getirdiği 'Alkolsüz Kolonya' Pembe Ünal ismiyle satışa sunuldu.

Geçtiğimiz yıl Show TV'de başlayan "Kızılcık Şerbeti" isimli dizi, son dönemlerin en çok konuşulan dizi projelerinden birisi olarak öne çıkmaya devam ediyor.  Yayınlanan ilk fragmandan bu yana sosyal medyada dikkatleri üzerinde topluyor.

Dünya görüşleri farklı olan iki ailenin birbirleri ve çevreleri ile olan ilişkilerini konu alan dizi, daha önce başörtülü doktor sahnesi ile gündeme gelmiş ve sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye bölmüştü.

Bazı sahnelerinde günlük hayat ile pek çok ortak yönü olan ve bu özelliği sayesinde de izleyicilerin dikkatlerini daha çok çeken Kızılağık Şerbeti, son olarak 'Alkolsüz kolonya' sahnesiyle gündeme gelmişti. 

KOLONYASINI YAPTILAR

Sosyal medyada çok konuşulan o kolonyayı Pembe Ünal ismini vererek satışa sundular. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı videoda "Pembe Ünal Alkolsüz Kolonya" ismini verdikleri alkolsüz kolonya sosyal medayda gündem oldu.