Kızılcahamam notları: Erdoğan'dan parti içine mesaj

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki toplantısında konuştu. Parti içine mesajlar veren Erdoğan, 'Değişim' söylemini yineledi. Ayrıca kampta kadın vekiller oda isyanında bulundu. Bülent Arınç'ın kolunun kırık olması da dikkatlerden kaçmadı. İşte AKP'nin Kızılcahamam kampı notları…

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Yerel seçim sonuçlarına dair yaptığı açıklamada, 'AKP'de değişim' mesajı verdi. CHP lideri Özgür Özel'i bayramdan önce ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, "Biz yumuşama adı altında, ilkelerimizden, hassasiyetlerimizden, kırmızı çizgilerimizden ödün verecek değiliz. Muhalefetten de böyle bir taviz beklemiyoruz" dedi.

PARTİ İÇİNE MESAJ VERDİ

Özellikle son dönemde Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan ‘Fetövari kumpas’ hareketliliği üzerinden parti içine mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın hedef alındığını belirterek, “Milletimizle gönül köprülerimizi tekrar güçlendirirken, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın surlarında gedik açma girişimlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi.

KADIN VEKİLLER İSYANDA

Öte yandan AKP milletvekilleri için hazırlanan konaklama düzeninde, tasarruf tedbirleri kapsamında her odaya iki kişi yerleştirilmesine karar verilmişti. Bu karara parti içinde itiraz sesleri henüz kamp başlamadan yükseldi.

Ancak Odatv’nin edindiği bilgilere göre AKP Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın tek kişilik odada kalması parti içindeki itirazları yükseltti. Birçok kadın milletvekili duruma tepki gösterdi.

BÜLENT ARINÇ KOLU KIRIK ŞEKİLDE GELDİ

Kampın bir diğer dikkat çeken detayı ise Bülent Arınç’ın kırık kolla katılması oldu. Odatv’nin edindiği bilgilere göre Arınç, kampa alçılı kolu ile geldi.

MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN ESTETİK HAMLESİ

AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şahin’in yüzüne yaptırdığı botoks ve estetik işlemleri de Odatv’nin gözünden kaçmadı.