Kiracılarını çıkartmak için evi basan ev sahibine 7 yıl 1 ay hapis cezası

TAKİP ET

Bakırköy'de kiracılarını çıkartmak için evi basıp kiracısını darp eden ev sahibi, 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde evindeki kiracıları çıkarmak isteyen bir ev sahibinin, kiracılarını çıkartmak için evde oturan çifti ziyaret ettiği ancak kiracıların, evden çıkmayacaklarını belirtmesi üzerine "Burada oturacağınızı mı zannediyorsun sen" diyerek buzdolabındaki cam kavanozları yerlere fırlatmaya başladığı görüntüler tepki çekmiş, ev sahibi hakkında dava açılmıştı.

Kiracılarını evden çıkartmak isteyen ev sahibi, kiracıların evini bastı: Sen kimin evinde kimi tehdit ediyorsun.

Ataköy 9. Kısım Mahallesi'nde yaşanan olayda ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik, kiracısını darp edip çatalla yaralamış ve saldırı anları kiracısı tarafından telefon kamerasıyla kayda alınmıştı.

Kiracılarını evden çıkartmak için evi basan ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi

Mahkeme karşısına çıkan Bilik, 6 ayrı suçtan toplamda 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca davanın diğer sanıkları olan Nazım Şimşek ve Serdar Ok ise "Birden fazla kişiyle birlikte tehdit" suçundan ayrı ayrı 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

İşte o görüntüler:

Bakırköy'de kiracılarını çıkartmak için evi basıp kiracısını darp eden ev sahibi, 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 9, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr