Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının joker hakkını kullandığı soru gündem oldu!

TAKİP ET

İlgiyle izlenen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Kim Milyoner Olmak İster'de yenilenen ödülün miktarı artırıldı. Bu hafta yarışmaya katılan Arifsu Yolcu isimli yarışmacı, basit soruda joker hakkını kullanıp sonucu görünce şaşırdı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sık sık ilgi çeken soruları ve renkli yarışmacılarıyla ATV kanalında izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta, Rabia Birsen Göğercin'in büyük ödülü kazanması ve başarısı, izleyicilerin dikkatini çekti. Yarışmada bazı değişiklikler de yapıldı ve en yüksek para ödülü 5 milyon TL'ye çıkarıldı. Bu büyük ödül, 13. soru olarak yarışmaya dahil edildi.

Bu hafta yarışmaya katılan Arifsu Yolcu adlı yarışmacı, ilk soruyu başarıyla geçti. Ancak ikinci soru, yarışmacıyı şaşırttı.

Baraj sorusu olarak karşısına şu soru çıktı: "Tahin ve pekmez, 'bal ve kaymak' gibi ikililerin yer aldığı bir listede, 'pilav'ın eşi olarak muhtemelen hangisi gösterilmiştir?" Heyecanına yenik düşen yarışmacı, seyirci joker hakkını kullanmak zorunda kaldı.

Seyircilerin yüzde 98'i doğru cevap olan 'B- Kuru fasülye' seçeneğini tercih etti. Yarışmacı, heyecandan dolayı doğru cevabı bilemediğini dile getirdi. Ancak beşinci soruda elendi ve yarışmadan 5 bin TL alarak veda etti.