Kendisini alevlerin içine atan baba engelli çocuğunu yangından kurtardı!

TAKİP ET

Zeytinburnu'nda 17 yaşındaki engelli çocuğun solunum cihazının patlamasıyla çıkan yangında, babası hızlıca çocuğunu kurtararak dışarı çıkardı. Çocuğun kolunda hafif yanıklar oluşurken üst katlarda bulunan 5 kişi ise dumandan etkilendi.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde solunum cihazının patlaması sonucu çıkan yangında, cihazın bağlı olduğu 17 yaşındaki engelli çocuk Didar A. yaralanırken üst katlarda bulunan 5 kişi ise dumandan etkilenerek ambulanslarda ayakta tedavi edildi. 

Zeytinburnu'nun Yeşiltepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre bodrum katta yaşayan ailenin engelli çocukları Didar A.'nın solunum cihazının patlaması sonucu yangın çıktı. Didar A.'nın babası ise oğlunu kurtarmak için alevlerin arasına girerek çocuğunu hızlıca dışarı çıkardı.

MAHALLELİ YARDIMA KOŞTU

Patlama sesini duyan mahalle sakinleri olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırırken bir yandan da alevlere müdahale etmeye çalıştı.

Olay sırasında binanın üst katlarında bulunan 5 kişi dumandan etkilendiği için tedavi altına alınırken Didar A. ise kolundaki hafif yanıklar sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken olayla ilgili incelemelerin ise devam ettiği bildirildi. 

İşte o görüntüler:

FEDAKÂR BABA, ÇOCUĞU İÇİN KENDİSİNİ ALEVLERİN İÇİNE ATTI!
Zeytinburnu'nda engelli çocuğun solunum cihazının patlamasıyla çıkan yangında, babası hızlıca çocuğunu kurtararak dışarı çıkardı.
Çocuğun kolunda hafif yanıklar oluşurken üst katlarda bulunan 5 kişi ise dumandan etkilendi.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 25, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr