Kemal Kılıçdaroğlu, "İyi akşamlar" diyerek canlı yayından ayrıldı!

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için gittiği İngiltere'den canlı yayına katıldı. Sorulan bir sorunun ardından ise "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" diyerek yayından ayrıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ABD ziyareti sırasında gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat iddiası ile gündeme gelmişti.

Bir dizi ziyaret için gittiği İngiltere'den canlı yayında Savaş Kerimoğlu'na konuk olan Kılıçdaroğlu, Kerimoğlu'nun bu konuyla ilgili;

"Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz var mı? Çünkü hep soruluyor: 8 saat işte yoktu, nereye gitti diye. Başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?" sorusunun ardından "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" diyerek canlı yayından ayrıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ardından bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'dan KRT TV canlı yayınına bağlandı. 

Kılıçdaroğlu'na ABD ziyaretinin ardından sıkça gündeme getirilen "kayıp 8 saat" ile ilgili sorulan bir soruyu ise cevapsız bırakarak yayından ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyaret esnasında gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddia edilmişti.

Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili daha önceki yaptığı açıklamalarda "Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington'a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere" açıklamalarında bulunmuştu.

chp gündem londra canlı yayın