Karlı yolda otobüsle yaptığı tehlikeli hareketleri sosyal medyada paylaştı!

TAKİP ET

Karlı yollarda insanların hayatını tehlikeye atarak sollama yapan Kiğı Karakoçan isimli otobüs firmasının şoförü, o anları videoya kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Karlı havada kayganlaşan yolları hiçe sayan bir otobüs şoförü, yolcularının ve diğer araçta bulunanların hayatını tehlikeye atarak sollama yaptığı anları kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Kiğı Karakoçan isimli otobüs firmasında çalışan bir otobüs şoförü, karlı havalarda yolculuk yaparken diğer araçları tehlikeli bir şekilde sollamaya çıktığı anları videoya kaydetti.

TAKİP MESAFESİNİ UMURSAMADI

Şahıs, karlı havalarda fren mesafesinin artmasına rağmen takip mesafesini hiçe sayarak sollama yapan başka bir araca fazlasıyla yakınlaştı.

O anları sosyal medyada paylaşan şoförün yaptığı tehlikeli hareketler sırasında söylediği "O yazın ortasında güneş gözlüğü takıp kuru yolda 'Jettir baba' diyen var ya, onu getirin bana. Benimle bir sefer bu yola gel, sana ikinciye çamaşır yıkatmazsam adam değilim. Bakalım burada diyebilecek misin?" sözleri dikkat çekti.

VİDEOYA TEPKİLER YÜKSELDİ

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları şoförün tehlikeli hareketlerine tepki gösterdi. Bir kullanıcının yaptığı, "Bir zahmet kendi başını yiyin, başkalarının günahına girmeyin" yorumu dikkat çekti.

İşte o görüntüler:

İNSANLARIN HAYATLARIYLA OYNAYIP VİDEOYA ÇEKİYORLAR!
Karlı yollarda insanların hayatını tehlikeye atarak sollama yapan Kiğı Karakoçan isimli otobüs firmasının şoförü, o anları videoya kaydedip sosyal medyada paylaştı.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 9, 2024

YOLCULUKLARINI PAYLAŞMIŞ

Söz konusu videoların yanı sıra sosyal medyada "Toppukkıran" kullanıcı adını kullanan otobüs şoförünün hesabında yaptığı yolculuklara ait birçok video bulunuyor.