Kardeşi, Kazım Koyuncu hakkında yapılan şakaya tepki gösterdi!

TAKİP ET

YouTube'da yayınlanan bir videoda Kazım Koyuncu hakkında yapılan şakaya sanatçının kardeşi Niyazi Koyuncu tepki gösterdi.

YouTube'da yayınlanan bir programda, kanser nedeniyle yaşamını yitiren müzisyen Kazım Koyuncu'ya yönelik yapılan bir şaka büyük tepkilere yol açtı. Programda, "Kripto para düşkünlüğüyle bilinen Karadenizli ünlü isim kimdir?" sorusuyla Kazım Koyuncu'nun anılması, izleyiciler ve Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu tarafından olumsuz bir şekilde karşılandı.

Kullanıcılar, bu bölümün yayından kaldırılmasını talep ederken, Niyazi Koyuncu, şakayı cüretkâr ve saygısızca bulduğunu belirterek, "Hadsiz ve yersiz bir şaka olmuş. Bu kadını tanımam, bilmem ama sizi takip eden biri olarak burada böyle bir seviyesiz espriyi yayınlayacağınızı düşünmezdim. Umarım yakışanı yaparsınız ve bu videoyu kaldırırsınız" şeklinde tepki gösterdi.

Sanatçı Selçuk Balcı da benzer bir tepkiyle, "Bu çok çirkin, hiç komik değil, bu saygısızlık ve terbiyesizliktir. Espiri yaparken yaşamını yitirmiş insanların üzerinden komik olmaya çalışmayın. Onların sevenlerini ve ailesini incitmeyin. Ve lütfen bu içeriği kaldırın!" dedi.